SLAVÍME 5.NAROZENINY! :)

Náš eshop slaví 5 let a my jsme se rozhodly, že je na čase se trošku lépe poznat!

 

BePink = dvě sestry Pavla a Petra. Těší nás! :)

Přečtěte si náš sesterský eshopařský příběh a poznejte cestu, kterou začínáme 4. srpna 2015. V té době příležitostně prodáváme značku Victoria’s Secret & PINK. Některé první balíčky předáváme osobně, budujeme důvěru a získáváme první pozitivní recenze. Ostatní balíčky balíme po volných vysokoškolských chvilkách (Pavla) nebo po večerech po práci (Petra).  Poptávka v té době byla veliká, a my se snažily rozšířit náš sortiment. 

Na začátku roku 2017 se stáváme plnohodnotným členem rodiny PVH corp. #wearepvh. Do kolekce značek Calvin Klein underwear & swimwear a Tommy Hilfiger underwear & swimwear investujeme veškerý dosavadní vydělaný kapitál a trošku víc. Bojíme se a zároveň věříme! Obě už toho času pracujeme v našem eshopu na plný úvazek. :) 

IMG_2266

V dalším hledáčku máme především značku Emporio Armani, která pro nás byla bezesporu velkou výzvou a také důležitým mezníkem, což zjišťujeme až později. Cítíme, že uvěřit bussines plánu dvou holek z Liberce s neznámým eshopem není jednoduché a to nejen u značky EA. 

IMG_6527

Postupně se stáváme autorizovaným prodejcem značek DKNY, DIESEL, CHAMPION, FILA, MAAJI, Ralph Lauren, XPOOS… a další připravujeme :) Původně spodní prádlo, plavky a loungewear rozšiřujeme také o boty, kabelky, batohy, peněženky ...

Mnohdy naše cesta do první 5-ti letky nebyla růžová. Nedáváme to ale v žádném případě znát, učíme se z chyb a řídíme se heslem: DĚLÁME RADOST! Už od prvních balíčků dáváme balení přidanou hodnotu. Možná znáte naše vánoční balící video. :) Balíčky voníme a zboží balíme do hedvábného papíru, protože tak to my milujeme! 

Všechny kousky, které nyní vidíte na našem eshopu osobně vybíráme v showroomech. Na tomto kroku si necháváme obzvlášť záležet, protože kvalita je pro nás na prvím místě, stejně jako spokojený zákazník.

IMG_3657

A i když už nějakou dobu na Slovensko zasíláme, březen 2020 se stává dalším milníkem naší cesty a spouštíme plnohodnotný eshop.

V současné době balíme tisíce objednávek za rok a i přes toto obrovské množství se stále držíme naší prvotní myšlenky, DĚLAT RADOST a to i při rozbalování balíčku! Recenze našich zákazníků mluví za vše. A my za ně DĚKUJEME!

Do další 5-ti letky máme plnou hlavu plánů a snů. Těšte se!:) Chceme být stále lepší a Vy jste náš hnací motor!

Děkujeme každému jednomu z Vás!

Pavla & Petra

#bepinkgirls

 

Chcete nám cokoliv napsat? Napište mi na petra@bepink.cz