NAŠE MALÁ DÁREČKOVÁ INSPIRACE

Dlouhou dobu jsem přemýšlela, jak tento článek uvést. Chtěla jsem napsat klasický super cool vánoční úvod s vůní perníčkového latté. Pak jsem si, ale uvědomila, že se to vlastně vzhledem k okolnostem nehodí. U nás v Liberci široko daleko perníčkové latté nepotkáte. A nebo chodím špatnou cestou! 

To, ale nic nemění na tom, že dle mého názoru nejkrásnější období v roce klepe na dveře. Na Vánoce se pravidelně těším snad od července. Opravdu! :) 

Světýlková výzdoba dokáže rozzářit moje oči i dnes. Čím jsem starší, tím pro mě Vánoce nabývají hlubších rozměrů. I přesto, že se sestrou už dávno nebydlíme u rodičů, Vánoce jsou ten čas, kdy se vracíme domů. Vlastně si je jinak neumíme představit. Čas, kdy se svět alespoň na chvilku zastaví a všichni si užíváme přítomnosti těch nejmilovanějších. 

Řeknu Vám tajemství, u nás se po štědrovečerní večeři stále zvoní zvonečkem! Vyhlížení Ježíška jsem už dávno přenechala mé malé dceři a s údivem pozoruji jaké krásné pocity v ní toto období vyvolává. Letos jsme poprvé psali Ježíškovi. Netrpělivě všichni čekáme co přinese. :)

Pro zbytek (dospělou část) rodiny jsou dárky tak trošku hlavolam, taky to znáte? :) Všichni všechno mají a nikdo nic nechce. Jak já tuto větu nerada poslouchám, a přesto ji také dost často používám. Každý rok se snažím googlit tipy na dárky, letos už to mám bohužel neúspěšně za sebou a tak mě napadlo, že bych Vám, kteří stále nevíte mohla přinést malou inspiraci. Pohodlně se usaďte, začínáme. :)

IMG_2103

PONOŽKY považuji za naprostý must-have každého Ježíška! Ponožek není nikdy dost, hlavně když vlastníte pračku, která si na nich nejspíš pochutnává! U nás na eshopu je najdete také ve vánočním balení :) CK, TH, Armani, Champion, báječný XPOOS a nebo DKNY stačí si jen vybrat. 

PYŽAMKO S DKNY MAŠLIČKOU je náš každoroční vánoční bestseller. V tomto “ňuňu” materiálu chce každá žena strávit nejen sváteční večer. Věřte mi! :)

POHODLNÁ KLASIKA za kterou považuji Emporio Armani knitted lehce vyztuženou podprsenku - dekolku dodá dokonale plný vzhled a v kombinaci s 2-balením brazilek tvoří dokonalý set. Tyto kousky jsou v současné době náš absolutní bestseller a já je mohu z vlastní zkušenosti jen a jen doporučit!

VÍCEBALENÍ TRIČEK & TRENEK milé dámy, s tímto dárkem rozhodně nešlápnete vedle! :)

KRAJKA ženy jí milují a navíc potěší oko každého muže, za mě ideální dárek 2v1 :)

PYŽAMO PRO PÁNY  u nás najdete v několika barevných variantách a střihách. Doporučujeme neotálet, některé kousky mizí rychlostí blesku!

DÁRKOVÝ POUKAZ ideální volba pro někoho kdo má opravdu vše. :)

IMG_2107 

Ježíškové máme velkou odpovědnost! Radost a úsměv na tváři je skoro na dosah!

 

Doufám, že “ se sejdeme pod stromečkem” :))

 

Petra

#bepinkgirl

 

Máte cokoliv na srdci? Napište mi na petra@bepink.cz