Letní tipy k vodě!

Krásný den, milé dámy! Léto je tu v celé své kráse, a já vím, že si některé z Vás stále nejsou jisté s výběrem plavek. Každoroční situace! A řekněme si, která z nás jí neřeší? Za 5 minut 12 pro Vás mám pár tipů & triků jak vypadat v plavkách SENZAČNĚ :)

  1. Dejte na svůj instinkt. 
  2. Kupte až ty plavky, ve kterých se cítíte opravdu dobře! Věřte sama sobě! Váš pocit je nejdůležitější, ten totiž dodá Vašemu plavkovému looku tu nejpodstatnější část! :)
  3. I malá prsa mohou vypadat sexy! Pomůže Vám push up, lehce vyztužená podprsenka nebo volánky. Dle mého názoru je ideální lehce vyztužená trojúhelníková podprsenka se zavazováním za krkem! 
  4. Větší bříško po lockdownu? Nevadí! Móda Vám hraje do karet! Zkuste vyšší spodní díl plavek s větším vykrojením na bocích, které odpoutá pozornost od bříška a zároveň Vám opticky prodlouží nohy!
  5. Širší boky - zvolte jednobarevný spodní díl ideálně černé barvy a upoutejte pozornost na prsa! Zde se nebojte odvázat, třeba jen barevně! :) A pozor! Platí to i opačně!
  6. Máte světlejší typ pleti a světlé vlasy? Vaši krásu podtrhnou pastelové barvy jako například světle růžová nebo modrá. 
  7. Dobře se opalujete a máte tmavší vlasy? Ukažte opálení a využijte kontrastu! Vaší barvou je bílá, černá, červené, neonové barvy a žlutá!
  8. Chocker na krku a šátek ve vlasech Vám během letošní plavkové sezóny rozhodně nesmí chybět!
  9. V neposlední řadě, nezapomeňte na hydrataci, opalovací krém a úsměv na tváři! :)
  10. MŮJ TIP: pro sexy look použijte na dekolt, ramena a nohy Nuxe multifunkční suchý olej se třpytkami. Dle vlastní zkušenosti vím, že určitě nebudete litovat Vy ani Vaše okolí! :)

A7R04273 kopie

Už se také vidíte v plavkách u vody stejně jako já? :) Sdílejte fotku na Instagramu, označte nás hashtagem #bepinkgirls nebo @bepinkcz a udělejte mi radost, já ji repostnu jako inspiraci pro ostatní! Slibuji! :)

 

Na naší kolekci plavek můžete mrknout zde: https://www.bepink.cz/damske-plavky/ Určitě si vyberete! :) A pokud budete chtít poradit napište mi na petra@bepink.cz

 

Krásné léto, sluníčko nad hlavou, sůl ve vlasech a spoustu skvělých zážitků Vám přeje Petra :)