Jde to i bez kostice!

Jako malá jsem si myslela, že vyztužená pushupka je jediná cesta k bujnému poprsí. Tato cesta se zdála být poněkud nekomfortní, tak jsem se s plným hrudníkem raději rozloučila. Od té doby je pro mě kostice pomalu sprosté slovo, takové podprsenky nosím jen zřídka!

Prsa narostla do velikosti jedna (zřejmě jsem jedla málo kuřat) a chtě nechtě jsem se musela stát průkopníkem malých prsou, které nepotřebují přílišnou podporu. 

Nevím, zda-li se tato poznámka hodí do článku o podprsenkách, ale nejraději nenosím nic. Taková volba se do určitého věku dala s úsměvem prominout a přejít. V mém věku (úctyhodných 28 let) to už leckdy uvádí okolí do rozpaků. 

Začala jsem tedy nosit baletky a nebo vyztužené podprsenky bez kostic. Výhodou je pohodlnost a nemusíte se loučit ani s dokonalým tvarem!

Když si představíte, jak pohodlné a zároveň sexy jsou například bavlněné kalhotky CK (které nosí každá z nás) nebo tyto brazilky Armani, tak přesně takhle pohodlné a sexy jsou i podprsenky tohoto typu. Nebudu lhát, prádlo jsem si pro jistotu pořídila hned ve dvou barvách, vydržím v něm totiž pohodlně celý den!

Zaveďte den bez kostic,

Míša

 

P.S. Odkaz na Emporio Armani prádlo z fotky zde.

image00004