Jak na fotku v prádle?

Jak zařídit, aby vaše fotky ve spodním prádle vypadaly vždy skvěle a přirozeně?

 

Za ta léta jsem už pár věcí vychytala a moc ráda se s vámi podělím:

1) Na lačno! Představte si vaše bříško hned po probuzení a po spořádání English breakfast, vidíte rozdíl? Tak foťák ho vidí dvojnásob!

2) Vyrýsuj buchty! Víte proč dělají kluci pár rychlých kliků před odchodem na pláž? Svaly se zaktivují a krátkodobě vyrýsují. Zacvičte si 5-10 min břicho a alespoň náznak buchtiček se ukáže každé z nás.

3) Zalichot' si! Znáš své přednosti a víš, co chceš schovat? Máš menší prsa a větší boky (jako já)? Prsa dopředu a boky vzad. Poznej úhly, které ti lichotí a nauč se s nimi pracovat. Shooting ti pak zabere pár minut.

4) Pohodlí stranou! Fotky sice vypadají ležérně, ale s pohodlností nemají rozhodně nic společného. Nahrnutá kůže není náš kamarád, proto se snažte být co možná nejvíce vypnutá. Taky dejte pozor na rozpláclá stehna a bicepsy, části těla se mohou dotýkat ale jen jako.

5) Světlo a lesk! Bez světla dobrou fotku nepořídíte a můžete se snažit sebevíc. Světlo je váš kámoš a vy si počkejte na to přirozené, měkké a lichotivé, je to půl úspěchu. Odlesky na vaší kůži? Třikrát ano! krém se třpytkami nebo na olejové bázi, vám vykouzlí tělo bohyně, která se právě vynořila z oceánu.

Focení si především užijte a neberte se moc vážně! Každá jsme jiná a proto je na světě tolik krás.)

Míša

Facetune_17-11-2020-20-18-00 4