Focení s Romčou

Ahoj, jmenuji se Romča jsem fotografka, která už několik let žije svojí prací. Holky z BePink jsem potkala na svatbě jedné z nich. Slovo dalo slovo a v září 2019 jsme společně nafotily první fotky a natočily promo video. 

Vlastní obsah je pro holky hodně důležitý a já jsem ráda, že se v této oblasti vezeme na stejné vlně. Ráda bych Vám přiblížila jak to u nás chodí. :) 

Na BePink.cz můžete vidět spoustu fotek od výrobců. Ale! Společně si myslíme, že je skvělé vidět, jak věci doopravdy vypadají a sedí nejen modelkám. Vždyť jejich heslem je dělat radost, a proto se vám velkou část nových kousků snažíme přiblížit co nejblíž realitě - vlastními fotkami, tak aby jste z módních kousků měli opravdovou radost.

Úpravy fotografií vždy společně konzultujeme. Nerada používám filtry, abychom vás nemátly jiným zbarvením produktů, a proto ode mě holky dostávají veškeré fotografie jak s originálními barvami, tak černobílé a s jemným filtříkem. :D <3 Ten je samozřejmě víc fancy! :))

No a jak to naše focení probíhá? Je to divočina. Co vám budu povídat. :) Všechny jsme detailistky, obhlížíme lokality vedeme dlouhé hovory. Máme vždy velké oči, spoustu plánů a nespočet nových kousků na focení! Jedna žehlí, druhá líčí, třetí fotí, do toho se nám občas "motají" naše děti nebo pes od sousedů... během každého focení si užijeme spoustu legrace a někdy vznikne něco, co jsme vůbec neplánovaly! Milujeme naši práci!

Vlastní obsah tvoříme pro Vás a za každý pozitivní ohlas jsme moc rády. <3

 

PS1: Mrkněte na IG @bepinkcz na backstage reels z posledního focení u bazénu, určitě vás pobaví. :))

PS2: Na výběr mých nejpovedenějších fotek můžete kouknout níž. :)

 

Doufám, že se vám moje fotky líbí. Romča

 

A7R04273 kopie

A7R03942 kopie

A7R09217 kopie

A7R05604

A7R04500

IMG_9533