Balíček plný radosti!

Tak to my milujeme!  Pojďme nyní v krátkosti nahlédnout do zákulisí toho, jak takový balíček plný radosti z BePink vzniká. Následujícími body bych Vám ráda ukazála  “pravidla”, kterými se u nás řídíme. Naše práce je pro nás zábavou, a proto si dovolíme říct, že i spojení “balíček plný radosti” nabývá těch správných šťastných rozměrů při jeho rozbalování. :)

  1. Základní pravidlo! Veškeré zboží z našeho eshopu pochází přímo od výrobců, pro všechny značky jsme autorizovaným prodejcem. 
  2. Každý kousek, který u nás můžete zakoupit osobně vybíráme v showroomech.
  3. Při výběru je naším hlavním kritériem kvalita.
  4. Ty nejlepší kousky pro Vás po důkladném výběru objednáváme.
  5. Před naskladněním na eshop zboží kontrolujeme a snažíme se zachytit vadné kusy. 
  6. Po objednání zboží zákazníkem z našeho skladu balíček odchází téměř okamžitě. 
  7. Tiskneme fakturu, štítek, zboží znovu kontrolujeme! Přiznávám, že jednou za čas našim očím něco unikne! Promiňte! Chybu, ale vždy velmi rychle napravíme!
  8. Vše - boty, kabelky, batohy, oblečení, spodní prádlo balíme do papíru, přelepujeme naší nálepkou a vkládáme do krabice.
  9. Balíček voníme.
  10. Vkládáme děkovnou kartičku.
  11. Balíček zalepujeme a lepíme etiketu.  
  12. Po vyzvednutí přepravcem zasíláme odkaz pro sledování zásilky.
  13. Je to neuvěřitelné! Za běžného provozu je 95% balíčků zasílaných přes Českou poštu a DPD v rámci České republiky doručeno hned následující den!
  14. Zasíláme také přes Zásilkovnu.
  15. Poštovné je u nás při nákupu nad 1 500 Kč ZDARMA.
  16. Objednali jste si od nás balíček a necítíte se v objednaném zboží dobře? To my rozhodně nechceme! Na vrácení máte 14 dní od doručení balíčku. Šetřeme životní prostředí, rády uvidíme, když nám zboží zpět zašlete v krabici, ve které Vám bylo doručeno.
  17. Výměnu/vrácení se snažíme vyřídit super rychle (v den doručení balíčku zpět k nám)! O všem Vás informujeme emailem. :)IMG_7915

A tak to u nás ve zkratce chodí s balíčky. Každý pracovní den, v časech jako jsou například blížící se Vánoce se z našeho skladu line vůně a ozývají koledy i o víkendu. Ježíšek má jasný deadline, který musí stíhat a my ho jako jeho věrné pomocnice nechceme zklamat! :) 

Také Vás zajímají recenze než někde nakoupíte? Nás rozhodně ano! 

 IMG_7925

                                                                                  

A co Vy? Už jste si dnes udělali radost? :)

PS: Nezapomeňte! Vy + BePink = LÁSKA

 

Pokud Vás cokoliv zajímá napište mi na petra@bepink.cz

Budu se těšit!

Petra

#bepinkgirl