(Be)PINK MONDAY inspirace - dnes o růžové

(Be)PINK MONDAY inspirace - dnes o růžové!

U nás v Liberci je již čtvrtý den venku škaradě, možná spíš DOST škaredě! Po ještě stále teplém sluníčku je to šok, alespoň pro mě! Tak nějak si stále nechci přiznat, že už je po létě a tajně doufám, že ještě alespoň to babí na pár dní do našich končin zavítá. 

Když je venku tak pošmourno, tak jsem si říkala, že by bylo fajn si to dnešní sváteční pondělí něčím zpestřit. :)

Pojďme se společně podívat na naší první (Be)Pink Monday inspiraci, tentokrát těch nejlepších růžových kousků, které na našem eshopu naleznete. Do výběru jsem zařadila bestsellery, prověřené našimi spokojenými zákaznicemi. 

IMG_7188

 

Mezi nejoblíbenější patří bezesporu typická kolekce pro značku Calvin Klein - Modern Cotton. První  kousky spatřily světlo světa už na jaře 2016. Tato kolekce si po právu získala srdce žen a můžů po  celém světě a řadí se k těm nejprodávanějším. Řekněme si upřímně, kombinace loga na gumě je v posledních letech velký trend a výhledově to jiné nebude. :)

Složení 53% bavlna, 35% modal a 12% elastan z ní dělá velmi příjemnou záležitost. Ke klasické bílé, šedé a černé barvě přibyla také ve vybraných stylech světle růžová. 

Já Vám dnes představuji styl bralette lift (lehce vyztužená, bez kostic) v kombinaci s tangy.

Sedí perfektně a díky lehké výztuži dělá překrásný dekolt! Na eshopu ji naleznete ve velikostech XS-L. Moje rada zní: u střihu CK lift zvolit o jedno číslo větší velikost. :)

A kam jí nosit? Třeba do práce pod tričko, košily, svetr…doma při homeoffice, na výlet a nebo na nákup. Prostě všude tam, kde se chcete cítit pohodlně. :)

 IMG_7190

 

Pokud zrovna nejste vyznavačkou lehce vyztužených podprsenek a preferujete podprsenky nevyztužené mám pro Vás horkou novinku! A to přímo limitku z kolekce Tommy Hilfiger! Skladem máme pouze omezené množství a podle dosavadních reakcí našich zákaznic, hodnotím,že se u nás tento kousek dlouho neohřeje. Co myslíte?:)

Tommy Hilfiger je jednou z předních světových lifestylových značek, v jeho kolekcích se promítá hlavně klasický americký "cool" styl. Čehož si můžeme všimnout nejen u kolekcí s oblečením, ale také se spodním prádlem.

A i u tohoto kousku je opět výrazným prvkem logo na gumě. Materiál je v tomto případě složen z 90% bavlny a 10% elastan. Tento odstín růžové se skvěle hodí k chladným podzimním a zimním tónům.

IMG_3186 2

 

 

 

Pojďme se nyní podívat do italského Milána! Emporio Armani je pro nás srdeční záležitostí, to už víte. Kvalita zpracování jednotlivých kolekcí a materiál je rozhodně jeden z důvodů proč si získal naše srdce!

Nejprodávanější kolekcí, řada Microfiber, nechybí v žádné sezóně již několik let! 84% polyamidu a 16% elastanu tvoří dohromady velmi příjemný a hladký materiál. Skvělý kousek pod hladká trička! Vedle růžové u nás také najdete v aktuální kolekci černou barvu! Lehce vyztuženou ve velikostech S-XL nebo push up variantu ve velikostech obvod + košíček.

Všímáte si? I tady máme ono pověstné logo na gumě! :)

IMG_7213

 

 

 

 

 

Závěr dnešní (Be)PINK MONDAY inspirace patří mému osobnímu TIPU: tričku a botám. Podle mého názoru jsou tyto kousky skvělou kombinací k modrým slim jeans s vysokým pasem. Tričko je zdobeno Swarovski kamínky a nápisem Emporio Armani, tento třpyt na sluníčku rozhodně nikdo nepřehlédne. :) Boty, z kolekce Tommy Jeans jsou kožené -  určené přesně pro období podzim/zima. Navíc se s tričkem skvěle barevně doplňují. 

PS: nezapomeňte impregnovat. :)

 

Doufám, že Vám příval růžové zlepšil den a těším se zase příště! :)

 

Petra

jedna z #bepinkgirls

Máte dotazy & zajímalo by Vás něco ze zákulisí? Napište mi na petra@bepink.cz Těším se! :)