(Be)PINK MONDAY inspirace - dnes o krajce

Po delší době se opět hlásím s pondělní inspirací!:) Tentokrát bych se ráda věnovala tématu “krajka”. Já osobně jsem si k ní v průběhu života musela najít cestu. Až ve svých 33 letech mohu s čistým svědomím říci, že ji opravdu miluji a chápu proč k ženě neodmyslitelně patří!

Popravdě řečeno, navzájem se oťukáváme až s příchodem značky DKNY do naší eshopové rodiny. Abych Vás uvedla do kontextu, krajka se mi vždy velmi líbila! Na ostatních ženách! Já sama jsem si říkala, že pro ni nejsem ten správný typ. Vždy jsem nosila spíše “sportovní styl” napříkad z kolekce Calvin Klein Modern Cotton. Ale teď už vím, že to byla chyba! 

Okolo regálů v našem skladu jsem chodila tak dlouho, až mi to nedalo, a i já si vyzkoušela svůj první set a probudila tím moji skrytou část ženskosti. Nebyla to sice láska na první pohled, ale o to silnější pouto nás k sobě ten druhý nyní váže! :) 

Kolekce krajek DKNY se bezesporu hodí nejen pod vyjímečné kousky. Přinášejí jemné a lehce nositelné krajkové materiály. Každý kousek cíleně obsahuje detail, který byl vytvořen za účelem, aby byl vidět a perfektně zapadl do každého šatníku s cílem uspokojit vysoké nároky dnešních moderních dívek a žen - cítit se pohodlně a sexy současně.

Značka neusiluje o ženskou dokonalost. Každá jedna nedokonalost je to, co dělá ženu zajímavou. Náš neustálý pohyb pohání energie města. Máme možnosti, spoustu pohledů a mnoho nápadů. DKNY je postoj mysli, a způsob života. #dknystateofmind 

 page0

Do krajkových setů DKNY jsem se po čase doslova zamilovala. Já sama v nich cítím moderno, sebejistotu, nespoutanou ženskost, atmosféru a vůni nikdy nespícího New Yorku, který po několika návštěvách neodmyslitelně patří do mého srdce. Už chápete, proč mě tato značka tak baví? :)

Věděli jste, že DKNY kromě mě miluje například Emily Ratajkowski, Adrianne Ho a spoustu dalších dívek a žen po celém světě?! Věřím, že i Vy budete jednou z nich! :)

Následujte své srdce, nebojte se a riskujte! Vyplatí se to! A nemusí jít zrovna "jen" o krajku! ,-) 

Napište mi jak to cítíte Vy! Těším se! :)

Nebo rovnou klikněte a omrkněte DKNY kousky, zamilujete se!

 

Petra

spoluzakladatelka BePink a jedna z #bepinkgirls

petra@bepink.cz